0183Η Hellenic Pellets σας προτείνει την λύση του ειδικού Φίλτρου Καυσαερίων κατασκευασμένο ειδικά για συσκευές καύσης pellets, όπως Αερόθερμες Σόμπες pellets και Σόμπες Λέβητες Πελλετ! To ειδικό Φίλτρο Καυσαερίων περιέχει νερό το οποίο λειτουργεί ως φίλτρο, κατακρατώντας την στάχτη και τα σωματίδια που βγαίνουν από την καπνοδόχο της Σόμπας Pellets σας.

Το Φίλτρο Καυσαερίων της Hellenic Pellets μπορεί να τοποθετηθεί σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες και μεζονέτες στις οποίες λόγω αδυναμία τοποθέτησης κανονικής καπνοδόχου, δημιουργούνται προβλήματα όπως μαύρισμα του τοίχου ή του μπαλκονιού από μικροσωματίδια και στάχτη ή ενόχληση των γειτόνων και των τριγύρω διαμερισμάτων.

Το Φίλτρο Καυσαερίων στερεώνεται επάνω στον τοίχο, στην εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού, περίπου 25 – 30 εκατοστά πιο ψηλά από την κορυφή της Σόμπας. Συνδέεται με την Σόμπα Pellets σας με ένα μικρό μήκος μπουριών, το γεμίζετε με νερό μέχρι το σημείο που σας δείχνει ο δείκτης στάθμης και το Φίλτρο Καυσαερίων κατακρατεί μέχρι και 70 % της στάχτης και του καπνού που θα έβγαινε από την καμινάδα της συσκευής σας.

ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ ΣΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ PELLETS

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *